sa fiu patetica again?

nu stiu, dar cand stau si fumez la bucatarie, sticla ferestrei musteste de lacrimile norilor...urasc ploaia asta ce parca s-a metamorfozat in eternitate

Comentarii

Anonim a spus…
Nu trebuie sa urasti ploaia. E o manifestare a naturii si tu iubesti natura. Fara ploaie liliacul nu ar mai fi atat de frumos.
tandem toujour a spus…
:) da, iubesc natura, iubesc liliacul, iubesc fulgerul pe care l-am vazut ieri, amestecul dintre cele 2 ceruri - unul senin in stanga si unul plin de furtuna in dreapta. iubesc cei 2 pescarusi albi ce pluteau sub un nor infernal. si iubesc lumina stranie ce s-a itit dintr-o data peste mine, peste lume. si...chiar mai mult decat atat...
Anonim a spus…
iubesti chiar si rasaritul vazut din fata cortului in Vama? Si cerul plin de stele? Si un mic dejun al campionilor? trebuie sa te cunosc! Si mie imi plac aceleasi lucruri. Cred ca ne potrivim :)
tandem toujour a spus…
micul dejun al campionilor, luat intr-o dimineata senina, cu un soare rasarind de sub ape, dupa o inserare plina de stele:)iubesc toate astea. dar micul dejun al campionilor este dedicat exclusiv unui singur campion:)(exceptandu-ma pe mine, cel de-al doilea campion:)

Postări populare de pe acest blog

adaugire

0 comentarii

tata