despre rezervorul de fericire

este o teorie la care m-am gandit cu o luna si ceva in urma. o sa o scriu aici pentru a nu o pierde. evident, poate ca nu m-am gandit eu pentru prima oara la ea, am mai spus ca ideile sunt mereu reciclate de mintile oamenilor.

asa cum ii spuneam lui carmen (care m-a contrazis, de altfel:), fericirea nu este nelimitata in lume. ea exista intr-o anumita cantitate. astfel, niciodata fericirea nu va avea cum sa invadeze sufletele tuturor ce respira in acest moment.in acelasi timp, ea nu este statica - circula. de la mine la tine, de la tine la altul. azi, sau luna asta, eu posed fericirea, dupa care ea porneste nevazuta catre altcineva.

Ma simt un pic generoasa si ma simt mai usoara atunci cand sunt in kkt daca ma gandesc ca nefericirea mea:
1. nu poate sa dureze foarte mult deoarece, tinand cont de teorie, la un moment dat se va intoarce la mine starea de bine.
2. pentru ca as putea sa gandesc ca nefericirea mea inseamna fericirea altuia, poate a unui om care pentru foarte mult timp a stat in depresie si teama.

So, decat sa va scufundati in sentimentul de nefericire, mai bine ganditi ca acesta se va termina in curand. Si ca oferiti altuia momentul de bucurie de care avea atata nevoie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

adaugire

tata

0 comentarii